با سلام خانمم خیلی سرده و اصلا میلی به رابطه جنسی نداره بعد از ۱۰ سال زندگی مشترک میگه دوستت دارم و حاضر هم به جدایی نیست منم همه اصول و رعایت میکنم و راه های زیادی رو امتحان کردم اما نتیجه نگرفتم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت مرد شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
با این شرح حال خانم شما از اختلال کمبود میل جنسی رنج می برند . جهت درمان لازم است به اتفاق یکدیگر به یک زوج درمانگر و یا یک روانپزشک مجرب در حوزه سلامت جنسی مراجعه و تحت درمان‌های لازم قرار بگیرید .