کارای همسرمو دوست ندارم

سلام مشکل من باشوهرمه یه کارایی میکنه که من اصلا دوست ندارم یعنی اون شخصیتی که تو خواستگاری و عقد نشون داد نیست. گفته بود نماز خونه و همه تایید میکردن تو عقدم دو سه ماهی خوند ولی بعدش حتی یه روز روزه نگرفته بااینکه سالم سالمه. الانم که کلا تو یوتیوب و... اونجام پر از فیلمای ناجور نگاهم نکنه چشمش به زنای لختی نیفته این دیوونم میکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
 اينكه ايشان به نوعي ظاهر سازي كرده اند و نوعي خود را نشان داده اند كه شخصيت واقعي نبوده حق داريد ناراحت شويد .هر فردي مزايا و معايبي دارد و قطعا براي هر رفتار خود دليلي ميتونيد بر سر اين موضوعات صحبت كنيد و ديدگاه ايشان را بشنود
راجب موضوعات مربوط به اينترنت و دنياي مجازي قطعا
مواردي وجود دارد و نوع پوشش در همه جاي دنيا متفاوت و امري پذيرفته شده است و اين نوع حساسيت ها تنها باعث تنش و حال بد خودتان ميشود راجب اين موضوع هم ميتوانيد حرف بزنيد .