کم کاری تیروئید نوزادان

سلام دکتر، ببخشید دختر من تو بدو تولد کم کاری تیرویید داشت و در 19 روزگی تی اس اچ  11/4 بود و دکتر اطفال گفتن که هر روز یک چهارم قرص لوتیروکسین 50 میکروگرم بهش بده،اینکارو ادامه دادیم تا دو ماهگیش دوباره آزمایش دادیم شد 4/53،بعد دوباره همون یک چهارم قرص مصرف کردیم و این دفعه در چهار ماه و 18 روزگی آزمایش دادیم شده بود 9/8،الانم دکترش رفته مرخصی نمیدونیم چیکار کنیم,بنظر شما چه میزان از قرص ادامه بدیم و اینکه تحت نظر دکتر اطفال باشه بهتره یا متخصص غدد?

دکتر خیلی استرس دارم که خدای نکرده باعث عقب ماندگی ذهنی دخترم میشه یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

متخصص اطفال بهتر میتونه به شما کمک کنه. در صورت کنترل هورمون های تیروئیدی نگرانی بابت اختلالات ذهنی وجود ندارد