اختلال نعوظ و تومور مغزی

با سلام و خسته نباشید

پسری هستم 29 ساله که دو سال قبل به دلیل تومور مغزی تقریبا از ناحیه دست و پا ناتوان و فلج بودم که بعد از عمل تومور مغزی شکر خدا درمان شدم فقط هنوز بدنم ضعیف است و از آنجا که مجرد بودم اصلا رابطه جنسی نداشتم و حالا و در اولین رابطه جنسی مشکل اختلال نعوظ داشتم به این صورت که نعوظ پیدا میکنم ولی خیلی زود نعوظ را از دست میدهم

شایان ذکر است که برای چندین سال اعتیاد به خودارضایی داشتم

ولی فقط هفته ای یک بار خودارضایی میکردم

الان نگران اختلال نعوظ خود هستم و نمیدانم آیا از عمل تومور مغزی هست یا از خودارضایی یا از ضعف جسمانی؟

میخواستم از وکیوم یا حلقه حفظ نعوظ و یا ویاگرا استفاده کنم ولی بدلیل ترس از عوارض آن منصرف شدم

از وقت و راهنمایی شما سپاسگزارم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام

لازم است جهت ارزیابی علل احتمالی اختلال نعوظ و شروع درمان مناسب به پزشک اورولوژی مراجعه کنید.

در صورت تمایل میتوانید برای معاینه و ارزیابی دقیق با مدارک مراجعه کنید.