سلام. تو رو خدا زود جواب بدید. ۴ ساله ازدواج کردم و یک پسر بچه دو ساله دارم تو این زندگی خیلی سختی کشیدم خیلی حتی عروسیم نگرفتم اما چند وقت پیش فهمیدم که همسرم مصرف قرص داشته اونم مخدر پیش خودم ترک کرد اما چند ماه بعد دوباره شروع کرد الان بازم ترک کرده دفعه دوم حدود یه ماه مصرف داشت الان پاکه اما من دائم بهش شک دارم و نمیتونم اطمینان کنم حس میکنم مریض و افسرده شدم به همه چی گیر میدم حتی وقتی مادرشوهرم بهش زنگ میزنه حالم بد میشه نمیتونم بزارم با دوستاش بره بیرون در کل خیلی از لحاظ روحی حالم بده من حتی قلیانم خط قرمزمه و دوست ندارم قلیانم بکشه اونم خیلی وقتا به حرفم گوش میده اما کافیه یه بهانه کوچیک دستم بیفته و حسابی دعوا کنم و خودم تا مرز سکته میرم الانم میخوام به یه روانشناس مراجعه کنم اما فکر کنم اطراف ما نداره تو رو خدا کمکم کنید یکم آروم بشم در ضمن معمولا هر روز دعوا داریم با هم قهریم میگم قهر کنم اما شرایطشو ندارم اونم با پسرم برای من قهر مساوی با طلاق مادرم بداخلاقه واقعا گنگم که چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
بهتون حق ميدم از چيزي كه ديده ايد شوكه شده باشيد قطعا مسئله مصرف مواد اعتياد اور موضوع است كه با چالش هايي همراه است اينكه همسرتون سعي كرده اند ترك كنند و اينكار را كرده اند امتياز بزرگي است كه خيلي غرق ان نبوده اند و اينكه در برابرتان خيلي مواقع سكوت ميكنند .بهتره گير دادن هايتان را كم كنيد ميدونم ناشي از ترس و نگراني است اما گاهي اين محدوديت ها باعث سوق دادن فرد به سمت مصرف مجدد ميشود با ايشان صحبت كنيد راجب اين موضوع و اينكه نگراني هايتان را بيان كنيد اينكه شما فرزندي داريد كه اينده ان به دست شماست با هم قراردادهاي بگذاريد اينكه مثلا دو روز در هفته دوسه ساعتي دوستانش را ببيند اما قول دهد قرصي مصرف نكند يا اينكه مثلا هفته يكبار قليان بكشد ان هم در خانه كه جلوي چشم خودتان باشد .سعي كنيد به خودتون مسلط شويد تا بتوانيد اوضاع را كنترل كنيد رابطه تان را بهبود بخشيد و به همديگر نزديك شويد وبا هم صميمي تر شويد .قهر كردن ناشي از نداشتن مهارت گفت و گو و حل مسئله است كه تنها باعث دوري و سردي روابط ميشود
خيلي از مراكز مشاوره خدمات مشاوره تلفني دارند كه ميتونيد از انها كمك بگيريد .