همسرم زندان است بهترین تصمیم چیست؟

سلام فردی ۲۰ ساله هستم ۴ سال و خورده ای ازدواج کردم کاملا سنتی. و یک دختر سه سالو نیم دارم. همسرم فردی که از لحاظ عاطفی بسیار عالیه و همچنین هر نیازی که داشته باشم حل میکنه.و بسیار مهربونه. ولی کمی هم بی مسئولیت بود به دلیل سن کم. و قبلا وابستگی شدیدی به قلیان داشت. تو این چند سال یه سری دعواها داشتیم.که هر بار جوری آشتی کردیم.ولی بار آخر من با حالت قهر به خونه پدرم اومدم. و تو این مدت قهر متوجه شدم که ایشون جرم آدم ربایی رو مرتکب شدن بنابر دلایلی که همشون رو برام توضیح داد. حالا سوال من اینه که آیا با وجود این جرم که ۱۵ سال حبس دارد من چه تصمیمی بگیرم که دخترم هم لطمه نخورد چون بسیار پدرش رو دوست داره. و اینکه او بسیار از این کاری که مرتکب شده است ناراحت است. طوری که میگوید اگر من طلاق بگیرم خودش را میکشد. و هر شرایطی که داشته باشم قبول میکند. از شما میخواهم کمکم کنید تصمیمی درست بگیرم و چیکار کنم.؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
وضعیت شما را کاملا درک میکنم و متاسفم بخاطر شرایطی که برای شما پیش آمده ،متوجه ام که حال روحی خوبی ندارید اما دوست عزیز سوال و نوشته های شما شفاف و مشخص نیست ،شما دقیقا برای چه موضوعی راهنمایی لازم دارید ،دقیقا در مورد چه مسئله ایی میخواهید تصمیم بگیرید ؟اینکه نوشته اید همسرتان گفته اند اگر طلاق بگیرید خودکشی می‌کنند ؟آیا شما این موضوع را مطرح کرده‌اید ؟برای راهنمایی نیاز به اطلاعات دقیق و بیشتری داریم .

       بعد از پاسخگویی در خدمتتان هستم 🌷🙏🏻