کلونوسکوپی بعد از عمل جراحی

سلام خسته نباشید من به دکتر گوارش مراجعه کردم گفتند که باید کولونوسکوپی بدی اما چون تازه عمل هموروئید انجام دادم دکتر جراح گفتن نمیشه با شربت لاکتولوز و رژیم پر فیبر تقریبا میشه گفت دفع راحت دارم ولی بیشتر غذا من سوپ. دوسال که یبوست دارم آیا لازم که کولونوسکوپی انجام بدم یا خیر؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
بعد از بهبود دوره نقاهت جراحی و بهبود زخمها دیگر منعی برای کولونوسکوپی وجود ندارد.
اگر یبوست شما بهتر نشد یا خون در مدفوع داشتید یا کم خونی داشتید که غیر قابل توجیه باشد یا دل درد داشتید حتما کولونوسکوپی را نزد ایشان انجام دهید.
در غیر اینصورت با مراجعه مجدد به ایشان بعد از طی دوره نقاهت، مجددا نظر ایشان را جویا شوید.