سلام خسته نباشین پسرم چند وقت دیگه ۳ ساله میشه میخواستم ببینم مهد کودک یا کلاس های دیگه چیزی میشه نوشت که آسیب نزنه به بچه و خسته نشه و اصلا از چه سنی باید چه کلاسی رو شروع کنیم یکی میگه موسیقی یکی میگه مهد بازی و باشگاه ورزشی  میخوام رشد خوبی داشته باشه و فعال باشه و در کنار بازی آموزش رو یاد بگیره چون میگن برای این سنین نباید صرفا آموزش داد باید از بین بازی و دیده ها و شنیده ها یاد بگیره ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خاخه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

مادر عزيز سلام
كودكان از سن سه سالگي به بعد آمادگي حضور در مهدكودك را دارند و نياز دارند با گروه همسالان خودشون همبازي بشوند و در كنارش يك مربي ثابت باشد تا از ديدن مربي هاي. مختلف مضطرب نشود پس سن شروع مهدكودك است اما بهتر است با ساعت هاي كوتاه شروع بشه تا اضطراب كمتري را تجربه كند براي مثال روزهاي اول در كنار شما و مربي بازي كند مثلا كم كم از ده دقيقه شركت در كلاس شروع كند و مطمئنا اينگونه احساس امنيت بيشتري را بدست مي آورد.
و فراموش نكنيد كودك اين گروه سني تنها نياز به بازي دارد نه آموزش اما در بازي آموزش را ياد ميگيرد.