با سلام دختر من تیرماه دو سالش تمام میشود بهترین زمان برای از شیر گرفتن چه ماهی میباشد؟ اگر تیر ماه از شیر بگیرم آیا خطری دارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
از نظر سن اصولا توصیه می شود کودک تا دو سالگی شیر بخورد. فصل مناسب برای از شیر گرفتن هم فصل های سرد پیشنهاد می شود فقط از این نظر که اگر کودک دچار اسهال و استفراغ شود، در فصل سرد شیر مادر دیرتر خشک می شود و می تواند شیردهی را مجدد شروع کند تا کودک بهبودی یابد سپس شیر را قطع کند. ولی بطور کلی هم توصیه می شود شیردهیبه تدریج کم و سپس قطع شود.

تجربه شما

ممنونم از پاسخگوییتون

من از الان دارم شروع میکنم به کم کردن تا انشاءالله تیرماه کامل قطعش کنم.