جراحی لوزه سوم کودک

21 بازدید 1 تبادل تجربه

پسرم ۳ سالشه پاییز یه سرمای خیلی بد خورد و لوزه هاش خیلی متورم شدن به صورتی که راه باریک ای برای نفس کشیدن داشت و فقط مایعات میخورد ،همیشه هم از بدو تولد خر و پف داشت ،خیلی زود ب زود گلوش چرک میکنه،الان باز متورم شدن بردم دکتر بهش اسپری نازوکروم ،بکلامتازون ،شربت سودافدرین ،و مونته لکاست جویدنی داده ،ولی فعلا خوب نشده فقط بهتره کمی ،من خیلی از جراحی میترسم ،آیا درمان دارویی برای لوزه سوم و دو لوزه کامی وجود داره؟

خیلی ممنونم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، درصورتیکه با درمان دارویی بهبود داشته باشد و سرماخوردگی مکرر ندارد، خروپف شبانه نداشته باشد، نیاز به جراحی نمی باشد.

تجربه شما

سلام .

سوال منم هست.پسرم ۵ سالشه قبلا خروپف نداشت الان چندماهه خروپف و زیاد سرما میخوره دکترگ وش حلق بینی بردم گفت لوزه سوم و بایدجراحی کنه .اما دکتراطفال خودش گفت زمستون همه لوزه شون متورم میشه باید تابستون دوباره عکس بگیری....

آیا درمان دارویی داره که جراحی نخواد.؟

در ضمن زیاد با دهن نفس نمیکشه فقط سه ماهه خروپف شبانه و عفونت سینوس زیاد داره تبم نمیکنه.و غده لنفاوی زیر گردنش تو این سه ماه بزرگ و کوچیک میشه؟؟؟