نمیدونم برای رابطه احساسیم چه تصمیمی بگیرم؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 64 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من و نامزدم که بقیه میگن دوست پسر ولی من اونو هیچ وقت دوست پسر ندیدم همیشه به عنوان کسی که میخوام باهاش زندگی کنم دیدمش سه سال و نیم هست که با همیم  هزار جور نداری و سختی رو تحمل کردیم هزار تا خواستگار خوبو رد کردم همیشه یه بداخلاقیایی داشت ولی به هر حال میساختم باهاش و میگذشت زمان دوتامون یه رشته خوندیم و اون پارسال تو یه رشته دیگه هم رفت دانشگاه کلا خیلی با همکلاسیاش جور شده بود قبل از اونم با همکاراش ، برای اونا همیشه وقت داشت ولی برای من نه همیشه حمایتش کردم تو هر چیزی همیشه پیگیر کاراش بودم اما اون هیچ وقت حمایتم نکرد هیچ وقت حتی وقتی ازش خواستم پیگیر درسم باشه تا بتونم بخونم پیگیرم نبود ولی من بازم پاش وایسادم الان به یه نقطه ای از زندگی رسیدیم که خیلی وقتا احساس تنهایی میکنم خیلی وقتا به دوستا و همکاراش حسودیم شده و پیش خودم گفتم کاش لااقل همکارش بودم تا برام اهمیت و ارزش قائل میشد یه چند بارم بهم دروغ گفته چن ماه اخیر قبلا لااقل دروغ نمیگفت میخوام بذارمش کنار از زندگیم دیگه نمیتونم تحمل کنم ولی تازگیا کارشو به خاطر یه مسئله ای داره از دست میده این مدت بازم کنارش بودم ولی دریغ از یه ذره محبت  نمیدونم چیکار کنم با خودم با اون با این رابطه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر ازار ديده ايد .سه سال زمان گذاشته ايد و انچه تصورتان بوده نشده .
شما از اول با ديد همسر اينده با ايشان تعامل داشتيد و بيشتر با انچه در ذهنتان بوده جلو رفته ايد تا با واقعيت ان فرد .اينكه جدي بودن اين رابطه يك طرفه بوده و ايشان متاسفانه به اندازه شما اين رابطه را جدي نگرفته و قدر دان تلاش ها و حمايت هاي شما نبوده .
رابطه عاطفي همدلي و حمايت دو طرفه است وقتي ايشان به خود زحمت نميدهند حمايتي كند يك پايه اين رابطه ميلنگد .شما داراي طرحواره ايثار هستيد خود گذشتگي زياد و حمايت از ديگران به قدري كه خود را فراموش ميكنيد به اين فكر كنيد اگر شما در اين شرايط بوديد كه كارتان را از دست ميداديد ايشان چه ميكرد ايا همچين حمايتي ميكرد يا به دنبال زندگي خود ميرفت .قطعا تصميم به ادامه يا جدايي سخت و مهم است بخصوص كه با دروغ باورهاي فرد اسيب ميبينه
بهتره هر تصميمي كه داريد حتما از مشاوره فردي حضوري كمك بگيريد .
كتاب زندگي خود را دوباره بيافرينيد .جفري يانگ ترجمه دكتر حميد پور بهتون كمك ميكنه طرحواره هاي دروني خود را بهتر بشناسيد .

تجربه شما

مرسی خیلی لطف کردید