من باردار هستم؟

سلام یک سوال داشتم ماه پیش با همسرم دخول داشتیم ولی مایع منی وارد بدنم نشد ولی نزدیک دهنه رحمم بود و تو لباسم ریخته بود و متاسفانه اون لباس یک چند ساعتی تو تنم بود بعد رابطه پریود شدم و تا الان دیگه رابطه نداشتیم ولی من الان تمام علایم برداری همشونو دارم (حالت تهوع , سفتی شکمم , خستگی , و .,..) یا ممکنه باردار باشم؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزیزم اگر بعد از رابطه پریود شدید که باردار نیستید اگر شک و استرس دارید میتونید آزمایش خون بدید