با سلام

من ۱۶سالم بود که ازدواج کردم و هیچی از شوهرداری و بعضی نکات رعایت بهداشت نمیدونستم و حتی مادرمم در این باره چیزی یادم نداده بود ..

الان ۱۸سالمه و به لطف شوهرم یه خانوم خیلی تمیز و همه چی تموم شدم...

شوهرم خیلی عاشق من هستن ولی میگه بخاطر اشتباهاتی که قبلا داشتی (همون رعایت نکردن بهداشت) میگه از رابطه با تو زده شدم ...

همیشه به شوهرم میگفتم هر وقت قراره رابطه داشته باشیم از قبل بهم بگو که خودمو تمیز کنم ولی نمیگفت یکدفعه می اومد جلو برای رابطه و وقتی بهش میگفتم الان آماده نیستم برم حموم بعد و...قبول نمیکرد و میگفت اشکالی نداره ...ولی حالا میگه از رابطه با تو زده شدم (حالا که حسابی تغییر کردم و هر روز حسابی تمیزم و به خودم میرسم)

نمیدونم راست میگه یا بهونشه چون وسطای رابطه نعوظشو از دست میده و آلتش شل میشه و دیگه کلا بلند نمیشه میگه خیلی دوستت دارم و میخوامت ولی از رابطه باهات زده شدم و نمیتونم وقتی میام طرفت یاد قبلا می افتم و حسم میره ...

نمیدونم ناتوان شده و بهونه میاره بندازه گردن من یا واقعا همینطوره که میگه ...

میگه هیچوقت دیگه خوب نمیشم هنوزم بچه ندارم میترسم وقتی اینجوری شده هیچوقتم نتونم بچه دار بشم

ممنون میشم کمکم کنید خیلی افسرده شدم بخاطر این موضوع

من دیگه اصلا مثل قبلا نیستم و خیلی عالی شدم و خبری از قبلا نیست دیگه ولی اینجوری شده و میگه بخاطر این موضوعه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
مشکلات بین فردی می تواند بر روی تمایلات جنسی زن و مرد تاثیر منفی داشته باشد.
پیشنهاد می شود به همراه همسرتان حضوری مراجعه فرمایید تا علل زیر بررسی شود:
- فقدان نعوظ ناشی از مشکل جسمانی است یا روانی
- زوج درمانی
- سکس تراپی

موفق باشید