مهاجرت همسر و طلاق از او

سلام وقت بخیر میخواستم بپرسم که من شوهرم قصد رفتن به خارج دارد میگه بعدا میام پسرمو میبرم حالا میخواستم ببینم میشه اصلا مادر ایران و پدر خارج باشد و بخواهد از همسرش جدا بشه و بعد پسرمو با خودش ببره اصلا امکان دارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

باسلام

مطابق قانون، هیچ یک از پدر و مادر نمی توانند بدون رضایت طرف دیگر فرزند مشترک را از کشور خارج و یا حتی به شهر دیگری که حق ملاقات را تحت تاثیر قرار دهد ببرند. (مستند به ماده 42 قانون حمایت خانواده)
اگر فرزند شما در سنی باشد که حضانت وی با پدر باشد اگرچه که پدر می تواند برای فرزند گذرنامه اخذ کند ولی شما می توانید با درخواست به اداره گذرنامه از خروج فرزندتان از کشور ممانعت به عمل آورید.

با احترام
موسسه حقوقی عرشی