خانواده خواستگارمو دوست ندارم

سلام دیشب خواستگاری برام اومد که اخلاق و رفتار و طرز فکرش با هم خوب بودیم

ولی چهرش در حد متوسط رو به ضعیف بود یعنی وقتی بهش نگاه میکردم گفتم بینیشو اگه عمل کنه ،زیر چشماشم سیاه بود ،اونم بره دکتر خوب بشه میشه قبولش کرد

بعد خانوادشو هر چی فکر میکنم در حدی نیستن که بتونم با افتخار بگم این خانواده شوهرمه

پدرش فوت شده خانوادش خیلی سادن خواهرش استثناییه داداشش ترک تحصیل کرده

...

نمیدونم بیشتر رو خود پسر تمرکز کنم یا واقعا هیچوقت نمیتونم باهاشون کنار بیام؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، در ازدواج لازمه نگاه جامع داشته باشید خانواده فرد از خود فرد جدا نیست اگرچه درصد بیشتری بر فرد متمرکز است.
و این درصد ها یک واقعیت ثابت نیست بلکه بسیار به سطح بلوغ و استقلال روانی هر فردی بستگی داره
اما در هر حال بهتره تصمیم بر اساس حال باشه نه تغییرات احتمالی آینده!
در آخر پیشنهاد میکنم از مشاوره قبل از ازدواج برای این تصمیم مهم استفاده کنید.