دلیل این رفتارهای همسرم چیه؟

سلام شبتون بخیر

همسرم‌ در طول روز هیچ محبت کلامی رفتاری یا حتی نگاهای گاه و بیگاه محبت آمیز هم که نشان عشق و محبته بهم نداره اصلا یادم نمیاد این اواخر حتی نگاهم کرده باشه!

طوریه که انگار دو تا دوستیم که داریم با هم زندگی میکنیم اصلا شبیه زن و شوهرا نیستیم انگار من وظایف داخل خونه رو انجام میدم ایشون بیرون خونه!!!

من دوستش دارم گاهی بوسش میکنم (خیلی کم چون میبینم واکنشی نشون نمیده)

اما همسرم بعضی شبا مثلا بطور میانگین سه بار در هفته وسط خوابش که یه لحظه بیدار میشه شروع میکنه به نوازش کردن و محبت کردن حدود ۳ الی ۴دقیقه ای همینطوریه بعدش که خودش هوشیار میشه و میفهمه داره چیکار میکنه بیخیال میشه و میخوابه
مثلا همین چند دقیقه پیش داشت خر و پف میکرد آروم صداش زدم گفتم تغییر وضعیت بده تا خرو پفت قطع بشه که یک دفعه تو همون حالت خواب و بیداری کلی بوسم کرد بغلم کرد حدود ۵ دقیقه مدام بوسم میکرد(تو بیداری اصلا حتی یک بار بوسم نمیکنه )
بعد یواش یواش که هشیار شد دست برداشت و پشتشو کرد و خوابید

یواشکی یه عالمه گریه کردم...

دلیل این رفتاراش چیه؟

اجازه بدید کمی از اوایل ازدواجم براتون بگم

۶ ساله ازدواج کردیم

ازدواجمون سنتی بود اما همسرم از همون روز اول عاشقانه دوستم داشت انقدر زیاد دوستم داشت روزای اول وقتی ازم دور میشد میگفت وقتی ازت دورم میترسم نکنه ازدواج با تو فقط یه خواب بوده باشه

وقتی پیشش نبودم لباسامو بغل میکرد و میخوابید

با اینکه خانواده  خوبی داشت اما همیشه بعد از اینکه از مهمونیهای خانوادش برمیگشتیم ازم میپرسید کسی اذیتت نکرد حرف کنایه آمیزی بهت نزد اگر کسی اذیتت کنه مطمئن باش تواناییشو دارم کاری کنم کمتر از گل بهت نگن

۲سال اول زندگیمون همه چیز همینطوری بود

تا اینکه بخاطر یه سری اشتباهات هر دومون زندگیمون شیرینی قبلو از دست داد حس میکنم از چشمش افتادم

من عاشقانه دوستش دارم اما در ظاهر محبت زیادی بهش ندارم چون واکنشی نشون نمیده و ضایع میشم اما مثل اون هم سرد و خشک نیستم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
قطعا علت اين رفتارها همون اشتباهاتي است كه از ان در توضيحاتتون عنوان كرديد و راجب ان توضيحي نداده ايد .
اينكه محبت خود را از همسرتون مخفي ميكنيد براي اينكه ضايع نشويد توجيه مناسبي نيست اگر قبول داريد كه به دلايلي اشتباهي هم از سمت شما بوده و بايد به سهم خود خواهان جبران ان و حل اين كدورت باشيد اينجور كه گفتيد همسرتون فرد عاطفي است و ايشان هم متقابلا سعي بر مخفي كردن اين احساس دارد
دوست عزيز اگر به دنبال تغيير شرايط فعلي هستيد حتما با همسرتون يا تنها به مشاوره خانواده حضوري مراجعه كنيد و در كنار درمانگر اين شرايط را تغيير دهيد .