با داشتن دیابت ایمپلنت دندان امکان پذیره؟

سلام. مادرم قند ناشتاشون 120 تا 130 بود

الان مدتیه با اینکه قرص مصرف میکنن(بخاطر فشار عصبی) قند ناشتاشون 170 شده.سنشون 55 سال هست

از طرفی چندتا دندان مصنوعی که توسط روکش به طرفین متصل میشد خراب شده و دندانپزشک گفته باید هر 4 تارو ایمپنت کنه.

و چون 4 تا در یک طرف و دوتا در طرف دیگه دندان ندارن غذا خوردن براشون خیلی سخت شده

حالا سوالم این هست که میتونن ایمپلنت کنن؟ دیابت مانع نمیشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام خوبین روز خوش
باید قند شون کمی بهتر کنترل بشود و نوع ایمپلنت هم حتما مارک های خاص سویسی یا امریکایی باشد وحتما مشاوره با متخصص داخلی یا غدد داشته باشند  و پرو فیلاکسی هم طبق اصول پزشکی در نظر گرفته شود.