پدرم اجازه خواستگار آمدن نمی دهد

سلام من دختری مذهبی هستم و خانواده ام تحصیلاتشون بالاست و پدرم با آمدن خواستگار برای من کلا مخالفت میکنه

از دکتر و مهندس و فامیل و غریبه

چطوری با پدرم صحبت کنم که اجازه بدن بیان تا من فرد مورد علاقه ام  رو پیدا کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام
به نظر می رسد شما با پدرتان مشکلات ارتباطی دارید. لذا پیشنهاد می کنم اولا نقش خود را به عنوان دختر خانواده به خوبی ایفا کنید. ثانیاً با کمک مشاور علت ها و دلایل مخالفت پدر را برسی کنید و به بهبود مشکلات ارتباطی با پدر اقدام کنید.