تا کی نمیتونم نزدیکی داشته باشم؟

با عرض سلام و احترام بنده در هفته 12 م بارداری هستم.5 روز پیش بعد از کار منزل کمی دچار خونریزی شدم که کم بود اما دو روز ادامه داشت.با مراجعه به سونوکرافی متوجه شدم یه لخته 17 میلیمتری در ساک حاملگیم ایجاد شده.از پزشکم شیاف پروژسترون دریافت کردم و 4 روز استراحت کردم.در حال حاضر خونریزی و لکه بینین ندارم.شب گذشته به پزشک دیگه ای مراجعه کردم که با توجه به منفی بودن گروه خونی من و مثبت بودن گروه خونی همسرم برام روگام تجویز کرد که هنوز اون رو نزدم و منتظرم با پزشک خودم مشورت کنم..

میخوام بدونم الان

1.یعنی مشکل من حل شده و اینو از کجا میتونم بفهمم ؟

2.تا کی نمیتونم نزدیکی داشته باشم؟

3.آیا الان امپول روگام واجبه یا صبر کنم تا پزشک خودم برام تجویز کنه؟

بینهایت سپاسگزارم

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام خونریزی که پشت جفت هستن در بیشتر اوقات محدودشونده هستند
روگام بزنید
تا قطع کامل خونریزی و اطمینان از محل جفت نزدیکی نباشه