مادرم زندگی منو با جاریم مقایسه میکنه

سلام مادر من خیلی زندگی منو با جاریم مقایسه میکنه. در صورتی که اصلا مقایسه هاش درست نیست. مثلا همش به من میگه برادرشوهرت پولداره حتما مادر زنش اینارو میبره بیرون همش خرجشون میکنه. یا تا جایی میرن (مسافرتی جایی) یه عالمه سر منو میبره که خوشبحالشون چقد خوشبختن هی ناله میکنه و میگه حتما مادر زنش اینارم با خودش برده مهمونم کرده. یا ببخشید هی فکرش اینه مادر زنش حتما همیشه خونه برادرشوهرت اینان، اونم که پولداره غذاهای آنچنانی به راهه براشون. کلا خیلی درگیر اوناست و فکرایی میکنه که واقعيت نداره اصلا، ولی باور نداره که اینجوریام که فکر میکنه زندگی جاریم با مادرش و برادرشوهرم رویایی نیست. من دوست ندارم اصلا چیزی از زندگی اونا باخبر بشه چون دردسرش برای منه و همش شوهر منو با اون مقایسه میکنه الکی و غر میزنه. بنظرتون چیکار کنم چون هیچ چیز زندگی مارو نمیبینه که تونستیم با پشتکار با این که درآمد شوهرم خیلی کمتر از برادرشه خونه بخریم ولی کافیه بفهمه اونا یه یه حرکتی کوچیک زدن(چیزی برای خونشون خریدن یا جایی رفتن) هی بزرگ میکنه قضیه رو و تو سر ما میزنه.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
لازمه بعد ازدواج برای رابطه مون مرز تعیین کنیم به این معنا که اطرافیان متوجه بشن که نباید در زندگی ما دخالت کنند این ضعف خود شماست که نتونستی این مرز رو ایجادکنی
به نظر میرسه این رفتار مادرتون از کودکی شما هم وجود داشته و شما دائم مقایسه میشدید و الان هم همین طور ادامه داره
خود شما چقدر این رفتار. مادرتون رو با گوش دادن بهش تقویت می کنی و حتی ممکنه باخشم باهاشون برخورد کنی که همین هم یه جور تقویت کردنه
به نظر میرسه رابطه شما با مادرتون نیازه مورد بررسی قرار بگیره وشما بتونید یک رفتار درست با مادرتون اتخاذ کنید
در نوشته ها مواردی رو ذکر کرده بودید منوط به این که مادرتون اشتباه می کنند اما به نظر میرسه در عمق وجودتون خیلی هم با مادرتون مخالف نیستید؟
چون از قدیم گفتند مستمع صاحب سخن رو بر سر ذوق آورد
عزیزم خودت هم بدت نمیاد سر حرفهای مادرت بشینی
نیازه خودت رو بهتر بشناسی و برای رابطه ات حدو حدود تعیین کنی