افسردگی شدید و نگران بودن برای مادر

سلام من از وقتی یادم میاد افسردگی شدید داشتم سال گذشته به روانپزشک مراجعه کردم و ایشون سیتالوپرام 20 تجویز کردن ولی من اصلا هیچ تغییری نکردم با این که یک ساله مصرف میکنم

اصلا ثبات شخصیتی ندارم

از نظر روانی هم اصلا ثبات ندارم و یه مدت حالم عالیه و پر انرژی بعد یه مدت خیلی کوتاه مثلا دو هفته دوباره افسرده میشم و این چرخه همینطور ادامه داره

دچار روزمرگی خیلی بدی شدم

واقعا نمیدونم چی کار کنم دیگه خسته شدم

اگه نگران مادرم نبودم قطعا خودم رو راحت میکردم

خواهش میکنم کمکم کنید

مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام
شما علاوه بر دارو درمانی نیاز به روان درمانی هم دارید لذا به یک متخصص روان شناس بالینی مراجعه کنید.