ببخشید اینجا اسمش نی نی سایته ولی کمتر چیزی که پاسخ داده میشه سوالات مربوط به کودک و نوزاده..چرا؟؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز شما هر سوالی در زمینه کودک و نوزاد داشته باشید میتونید از کارشناسان مربوط بپرسید اگر میخواهید سوالتان را از کارشناسان بپرسید باید قسمت پرسش و پاسخ سوالتان را مطرح کنید(شما الان سوالتان در بخش پرسش و پاسخ مربوط به کارشناسان پرسیده اید) اگر میخواهید از تجربیات مادران استفاده کنید در قسمت تبادل نظر مطرح کنید