سلام دکتر جان دختر من با وزن ۲۸۸۰به دنیا اومد ماه اول ۳۸۰۰ گرم وزنش بود ماه دوم ۴۶۰۰ماه سوم چون سرما خورد شد ۵ کیلو وزنش الان ۴ ماهش هست وزن نرمالش چقدر باید باشه و چه جوری بفهمم شیرم که بهش میدم واسش کافیه یا نه؟؟هر کی میرسه میگه دخترت خیلی ریزه کوچولو هست چیکار کنم بهتر وزن بگیره فقط شیر خودم رو میدم و اینکه از کی غذا خورش کنم ؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز رشد مناسب کودک از طریق کارت رشد بررسی می شود نه با حرف اطرافیان.
وقتی رشد کودک شما متناسب با نمودار کارت رشد باشد یعنی تغذیه کودک مناسب است و به اندازه کافی شیر می خورد.
کودک در چهار ماهگی حدودا دو برابر وزن تولد وزن دارد.
وقتی کودک رشد مناسب دارد، پایان 6 ماهگی غذای کمکی شروع می شود.