با سلام خانمی هستم ۳۳ ساله و متاهل چند سالی است دچار کمردرد و گردن درد هستم ام آر آی دادم گفتند در هر دو جا دیسک دارید و در کمر کمی رو به پارگی میرود فیزیوتراپی و استخر هم زیاد تاثیر نداشت هنگامی که راه می روم دردم بیشتر میشود و گاهی کمرم قفل میکند به همین دلیل بیشتر در خانه هستم و جایی نمیروم لطفا راهنمایی کنید برای کاهش درد چکار کنم ؟ در مرداد ماه یک بار سابقه سقط طبیعی در ابتدای ماه ششم را داشتم الان فرزندی ندارم آیا با این شرایط امکان بارداری مجدد وجود دارد ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
حتما باید قبل از بارداری مجدد چکاپ کامل شوید تا در دوران بارداری دچار مشکل نشوید. برای بررسی بیشتر به همراه مدارک به یک متخصص ستون فقرات مراجعه نمایید. اگر تهران تشریف دارید میتوانید برای بررسی بیشتر به صورت حضوری مراجعه نمایید.
تندرست باشید