با تشکر از جواب جناب آقای دکتر من علائم نفخ و سوزش و سنگینی شکم از معده تا ناف و اطراف ناف و درد شکم و حالت تهوع  را یک ماه است که دارم آیا می تواند مشکل جدی باشد ؟ با توجه به این که ۳۳ سالم است و متاهل هستم و یک بار سابقه سقط داشتم و الان فرزندی ندارم برای این که تصمیم به بارداری بگیرم مشکل پیش آورد ؟ نگرانم نکند که بیماری خاصی باشد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام با توجه و همراهی نفخ با سوزش لازم است قبل از بارداری از لحاظ گوارشی معاینه شوید تا در طول بارداری مشکل شدید تر نشود.
همچنین احتمالا به اندوسکوپی نیاز داشته باشید.