آیا سنگ کلیه7 میلی دفع میشه؟

سلام. با درد شدید و مراجعه به بیمارستان متوجه شدم سنگ کلیه7 میلی در انتهای حالب سمت راست دارم یک هفته بستری بودم بعد از اون به متخصص مراجعه کردم و قطره سنکل و یه شربت گیاهی بهم داد خوردم تاثیری نداشت سنگ شکن انجام دادم خورد نشد تا الان کلی هزینه دارو دادم از عطاری بگیر تا شیمیای تاثیر نداشت چیکار کنم از عمل میترسم یه راهی قطعی بهم بدین ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام

با توجه به گذشت بیش از دو هفته از گیر کردن شنگ و عدم دفع خودبخود آن، توصیه میشود به انجام TUL (سنگ شکن از طریق مجرا بدون برش)