سلام من 23 سال دارم و وزنم در شروع بارداری 56 کیلو بود و در 3ماهه اول به دلیل حالت تهوع زیاد به 50 کیلو رسیدهو الان که هفته 18 هستم به 55 برگشتم میخواستم بدونم افزایش وزنم کم نبوده و ایا نباید بیشتر وزن اضافه کنم و اینه در هر ماه از بارداری چند کیلو وزن اضافه کنم
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام عزیزم باید تهوع تون کنترل میکردین تا منجر به کاهش وزن نشه ولی برگشت وزنتون تا به الان خوب بوده ، البته از بی ام آی شما مطلع نیستم تا دقیقتر راهنماییتون کنم ،مقدار اضافه وزن برای هر شخص باید فردی محاسبه شود . مرکزی که در آن مراقبت میشوین در هر جلسه باید کامل این موارد را برایتان توضیح دهد .