با سلام و خسته نباشید پسر من ۳ سال و دو ماهش هست و برای دومین بار متوجه شدیم میره یه اتاق در و میبنده و شلوارشو میکشه پایین و با آلتش بازی میکنه یا نگاه میکنه نمیدونم چرا یک دفعه شروع کرده اینکارو  من مطمئنم نه صحنه ای دیده نه مشکلی بوده اما حسابی من و پدرش نگرانیم نمیدونم چه برخوری داشته باشیم سعی میکنیم حواسش رو پرت کنیم اما با گریه و جیغ سعی میکنه ما رو از اتاق بیرون کنه میدونم تو این سن تا حدی طبیعی هست شناختن آلت اما تا این حد آیا طبیعیه؟چه کاری باید بکنیم؟ممنون میشم راهنماییمون کنین چون شدیدا بهم ریختیم از این مسئله

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام،
براي بچه هاي زير ١٢ سال نبايد رازي وجود داشته باشد و از آنجايي كه فرزند شما در را ميبندد و اينكار را انجام ميدهد يعني پيشينه اي وجود داشته و مراقبت هاي لازم انجام نشده است؛ پيشنهاد ميكنم حتما از مشاوره حضوري جهت راهنمايي كاملتر استفاده نماييد و حتما در كلاسهاي تربيت جنسي شركت نماييد چرا كه كودك در اين مرحله متوقف نخواهد شد و اگر امروز مراقبت هاي لازم را بعمل نياوريد اتفاقهايي خوبي براي او نخواهد افتاد.