راهی برای کنترل خودبیمارانگاری؟

سلام خسته نباشید

من سه سال هست مشکل خود بیمار انگاری دارم سال پیش مدت ۶ ماه دارو مصرف کردم که خیلی بهتر شده بودم ولی ناخواسته باردار شدم و داروهام قطع شد خود بیمارانکاری ام برگشت و در دوران بارداری ام به شدت اذیت شدم و عذاب کشیدم ده روز دیگه زایمان میکنم میخوام فورا زیر نظر متخصص دارو درمانی شروع کنم

من شرایط مشاوره رو ندارم میخواستم به جای مشاور از کتاب کمک بگیرم

لطفا به من بگین تو چه زمینه ای از شخصیتم کار کنم ؟کتاب خوب بهم معرفی کنید تحصیلاتم هم دیپلم هست

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام عزيزم. كتاب هاي كار درمان اضطراب. با رويكرد شناختي رفتاري. داميز
بهتون كمك ميكنه. دو تا كتابه. يكي براي تمرينه. انجام بديد