تشخیص بارداری با بی بی چک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 29 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشیدببخشید من امروز 35 سیکلم هست تقریبا دو هفتس که زیر دلم درد میکنه بیشتر قسمت رحم ولی بعضی وقتا تخمدان هام هم درد دارن چند روزه حالت تهوع دارم و اشتهای خیلی زیاد و کمر درد و حالت های سرما خوردگی و درد دندان به شکل عصبی دو روز پیش بی بی چک زدم که بعد از نیم ساعت یه هاله کمرنگ افتاد به نظرتون امکان داره باردار باشم با این وضعیت بی بی چک؟!

لطفا اگر امکانش هست سریع جوابمو بدید خیلی ذهنم درگیره ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزیزم
ما به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد.

تجربه شما

سلام خانم دکتر عزیز ممنون از پاسختون من امروز روز 41 سیکلم هست و هنوز هم وضعیتم همونجوریه بی بی چک تا روز 7 تاخیر منفی نشون داد دیگه هم نزدم و آزمایش ندادم میخواستم بپرسم بین آزمایش بتای بارداری و تیتر بتا چه تفاوتی هست کدوم رو باید انجام بدم؟؟؟؟