اضطراب شدید و قطع قرص

سلام. من حدود سه سال پیش اضطراب شدید گرفتم، به طوری که ضربان قلبم بالا میرفت، هیچی نمیخوردم و حتی خوابم نمیبرد. پیش روانشناس رفتم بهم قرص آسنترا و ولبان ۱۵۰ داد. سه سال استفاده میکنم ولی الان با کوچکترین فکری دوباره اضطراب به سراغم میاد. پیش دکتر رفتم داروهامو عوض کرد حالم بدتر شد. دوباره داروهای قبلی رو میخورم. دلم میخواد داروهامو قطع کنم خسته شدم آخه اصلا فایده ای نداره. شما بگید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام. دارو ها رو منظم بخوريد. در كنارش حتما بريد روانشناس.  اسم درمان سي بي تي هست. مواد محرك نخوريد. سياهدانه با عسل صبح ها مصرف كنيد