کیست اندومتریوز و شانس بارداری

سلام عرض خسته نباشید.من سونوی ترانس واژینال گرفتم توش نوشته که اندومتر به ضخامت ۸میلی مترومنظم ومشهود است فولیکول غالب به قطر۲۶میلی متر درتخمدان چپ هست.وتصویر کیست با جدار نسبتاضخیم وحاوی اکو های low levelداخلی فراوان به ابعاد۶۵میلی متر در۳۹میلی متردرتخمدان راست مشاهده شده که نشانگر اندومتریوز هست.مختصر مایع آزاد clear در کلدوساک خلفی دیده میشود عکس رحم گرفتم و لوله هام باز بودن الان ۱ماه اقدام به بارداری کردم.میشه وقتتون رو ۵ دقیقه بزارید و کامل راهنماییم کنید.اول اینکه بعد این سونو روز دقیق تخمک گذاریم چند روز بعدشه.دوم اینکه اصلا احتمال بارداری وجود داره؟ سومین سوالم اینه که سونوم مشکلی که نداره من کاملا ناامیدم؟لطفاجوابمو کامل بدیدودرنهایت بگید چکارکنم مرسی.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در خانمی که قاعدگی های مرتب دارد تخمک گذاری 14 روز قبل از زمان قابل انتظار برای قاعدکی بعدی رخ خواهد داد .

احتمال بارداری کم است .

اگر در عرض 6 ماه اینده خودبخود باردار نشدید بهتراست  برای برداشتن کیست اندومتریوزتحت لاپاروسکوپی قرار گیرید .

اندومتریوز هم باعت کاهش احتمال بارداری و هم باعث افزایش احتمال سقط میشود .