سلام ممنون میشم اگه کمکم کنید. من و همسرم مدت سه ساله که ازدواج کردیم دوران عقد خیلی خوبی داشتیم ولی بعداز عروسی میل جنسی همسرم خیلی ضعیف شد تا جایی که هیچ میلی به برقراری رابطه با من نداشتن و ما برای بچه دار شدن مجبور شدیم مدتی دارو مصرف کنیم که عوارض زیادی روی همسرم داشت . به دکتر اورولوژ و طب سنتی و روانشناس مراجعه کردیم ولی متاسفانه هیچ کدوم نتونستن کمکی کنن من واقعا درمانده شدم ازتون خواهش میکنم کمکم کنید که چه کنم همسرم دوباره مثل قبل بهم میل و رغبت پیدا کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، دوست عزیر کاهش میل جنسی علل مختلفی دارد، مسائلی همچون مشکلات جسمانی، تغذیه ای، روانی، رابطه ای، مصرف دارو و مواد و...میتواند روی سطح تمایل فرد تاثیر داشته باشد، بنابراین باید این مسائل ابتدا توسط درمانگر جنسی بطور کامل بررسی و ارزیابی شود تا بتوان بر حسب علت نسبت به درمان اقدام نمود.