چطور وزن مناسبم رو پیدا کنم؟

با سلام من قدم1/67 و وزنم 57 سوالی که دارم اینه آیا میشه قرص بدون عوارض یا تغذیه مناسب داشته باشم که وزن ایده آل خودم رو پیدا کنم؟. من با برنامه غذایی های ورزشی یه جورایی به خودم کمک میکنم برنامه غذایی زیاد دارم قرص های ویتامینه زیاد دارم و مصرف کردم اما اونجور که باید باشه نبود اما مشکل اینجاست به سختی وزن اضافه میکنم اما به راحتی کم میکنم من هر نوع آزمایش هم دادم هیچ مشکلی ندارم که به وزن کم کردنم مربوط باشه..پس چرا من باید با قرص یا دارو وزن اضافه کنم ولی طبیعی نمیتونم؟ اشتهام خوبه غذا ها وم یوه ها و مغزی جات مقوی مصرف میکنم تب گرم دارم..در حال حاضر از کپسول ویت گین استفاده میکنم.و بهم کمک کرده وزن اضافه کنم.اما میخوام برنامم جوری بشه که اگه قرص چاقی نخوردم زودی هم وزنم پایین نره. و اینکه آیا این دارو ضرری برام داره؟..و کسی که ازش این قرص رو تهیه کردم مدرکش گیاه شناسی هست و گفت که هیچ عوارضی نداره ..من تا کی باید مصرف کنم؟ و راه دیگه ای هست؟لطفا راه نمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل مربی رشته ورزشی.آرایشگر وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

سلام وقت بخیر
تمام داروهایی که از عطاری یا غیر از مکانی مثل داروخانه میگیرید قاچاق هستند و صدرصد عوارض دارند و نباید مصرف کنید. لطفا لطفا در اوین فرصت به متخصص تغذیه مراجعه کنید که هم مکمل مجاز براتون تجویز کنه هم رژیم درست و علمی. اصلا نیاز به مصرف داروهای عجیب غریب ندارید و با رژیم هم میتونید وزنتون رو زیاد کنید