وزن کم نوزاد 4 ماهه

14 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خدمت مشاورین محترم کلینیک سایت. وزن دختر 4 ماهه من 6500 کیلو با قد 68 بوده است ظاهر معمولی هست و این ماه کم وزن گرفته و روزی 2 بار دستشویی مدفوع می‌کند دوست دارم تپل بشه و وزن بگیره ولی متاسفانه تپل نیست با شیر خودم تغذیه میشه و چیزی بهش نمیدم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانهدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
وزن بدو تولد ذکر نکردید. رشد مناسب کودک با بررسی نمودار کارت رشد میسر می شود وقتی مطابق با نمودار رشد باشد یعنی تغذیه کودک مناسب است و شیر خودتان کفایت می کند.
وزن بدو تولد مهم است. ولی شیرخوار شما متوسط وزن گیری مناسب با توجه به سن دارد.
شیردهی منظم وکافی ادامه دهید.

تجربه شما

ببخشید اشتباه نوشتم قدش 62 هستش