گواهی گرفتن سو پیشینه

سلام وقتتون بخیر باشه

میخواستم بدونم من میتونم گواهی سوپیشینه شخص دیگه ای رو بگیرم یا باید حتما خود شخص باشه!؟ واینکه این گواهی رو برای اطلاع پیداکردن از اینکه سابقه پاک‌شده یا نه میخوام بگیرم بهم میدن!؟ یا حتما باید فرمی از اداره جات ببرم تا گواهی رو بدن؟

و اینکه سابقه حکم زنای غیر محصنه با شلاق حدی تعزیزی تا چند مدت باقی میماند؟ آیا پاک میشود یا خیر!؟ برای کار اداره های غیر نظامی یا جواز کسب مغازه گرفتن.

پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. برای گرفتن سوء پیشینه باید با در دست داشتن نامه صادره از ارگان یا اداره مربوطه که می تواند تقاضای استعلام نماید خود شخص به دفاتر الکترونیک خدمات انتظامی یا همان پلیس + 10 مراجعه و پس از تکمیل فرم و ارائه مدارک لازم ازجمله عکس و مدارک شناسایی و تکمیل فرم های مربوط درخواست فرستاده می شود و جواب از طریق پست ارسال می گردد، ظاهرا امکان این که بدون معرفی نامه هر شخص بتواند با ارسال مدارک گواهی دریافت کند فراهم شده است.

2. مطابق قانون سوابق غیر موثر یا پس از مهلت های قانونی یا سوابق پاک شده نباید در این گواهی ذکر شود.

3. در مورد شلاق تا یکسال شخص از حقوق اجتماعی محروم می شود و طبق قانون نباید بعد از ان در سوابق شخص ذکر شود.

4. برای ارگانهای نظامی چون خد ان ارگان ها استعلامات جداگانه ای در این خصوص انجام می دهند شاید در این مورد به مشکل بر بخورید ولی در مورد جواز کسب نباید مشکلی وجود داشته باشد.

موفق باشید