سلام

من در رابطه زناشویی خیلی استرس و اضطراب دارم

انجام یه سری کارا رو با اینکه هیچ مشکلی نداره

و واقعا دوست دارم انجامش بدم ، رو از خودم محروم میکنم و انجامش نمیدم یا نمیزارم همسرم کاری کنه

گاهی اوقات هم که اجازه میدم به شدت بدنم سرد میشه و به لرزش میوفته

اعتماد به نفس نسبتا خوبی دارم ، اما یه ناحیه هایی از بدن ، مثل پا رو همش حس میکنم زشته

همش سعی در مخفی کردنش دارم ، با پوشیدن جوراب روفرشی مثلا

اما تو رابطه جتسی واقعا داره اذیتم میکنه

از یه سری از لذتا دارم خودمو محدود میکنم که هیچ اشکالی نداره

حس میکنم اصلا آمادگی این رابطه ها رو ندارم

اینقدر که پس زدم همسرم رو حس میکنم دیگه همسرمم مثل قبل سعی نمیکنه راضیم کنه و تو رابطه ها فقط اون ارضا میشه

من چیکار میتونم کنم؟

خیلی از حرفا و کارا رو روم نمیشه به همسرم بگم تا انجام بده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، شرم شما از رابطه و اضطرابی که حین آن دارید نیاز است با جلسات رواندرمانی برطرف شود، این مساله را نمی توان به شکل اینترنتی و با چند توصیه درمان کرد. حتما به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید.