سلام و خسته نباشید

مدتی سوزش معده دارم و ۵ سال پیش نزد پزشک متخصص رفتم و آندوسکوپی انجام دادم و مشکلی نداشتم و فرمود رفلکس اسید معده دارید و دارو دادند و بهتر شدم ولی الان مدتی هست مجددا سوزش معده دارم و همچنین قسمت راستم نیز درد دارد تشکر میکنم راهنماییم کنید

پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
با دارو های کاهنده اسید درد شما بهتر خواهد شد اما بهتر است در رابطه با میکروب معده نیز آزمایش انجام دهید.
باید مشخص شود این سوزش ناشی از همان رفلاکس است یا ناشی از زخم خود معده یا میکروب معده...
که اینها درمان های متفاوتی دارند.
ضمن اینکه باید بدانید افرادی که ریفلاکس دارند، بسته به درجه ریفلاکس باید به صورت دوره ای اندوسکوپی شوند تا در صورت تغییر بافت طبیعی انتهای مری، تدابیر درمانی جهت پیشگیری از سرطانی شدن انجام گردد.