توجه نکردن خانواده همسر به کودکم

سلام .

من از خانواده خودم دورم. تنها کسی که دخترم  اینجا داره یه عمه و یه مادر بزرگ و پدربزرگه .

نمیگم که باهاش خوب نیستن و دوستش ندارن نه ولی بهش کم اهمیت میدن نمیبیننش گاهی میفهمم که فلان توجهشون فقط برا حفظ ظاهر و ناراحت نشدن منه.

هر چی به بچه من کم اهمیت میدن به نوه دیگشون یعنی بچه خواهرشوهرم اهمیت زیادی میدن.

میدونم نمیتونم شرایطو عوض کنم. ولی بعضی وقتا احساس غریبه بودن و حقارت میکنم.

مثلا ما میریم یکم سلام علیک با بچم میکنن ولی اونا میان بچشونو بغلش میکنن قربون صدقش میرن بهش کلمه یاد میدن شعر براش میخونن بعد تصور کنید من و بچم همونجا نشستیم خیلی حس بدیه

چیکار کنم ؟ نمیخوام اعتماد بنفسم بیشتر از این از بین بره

بماند بحثایی که بخاطر این با همسرم کردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
این بی توجهی میتونه به دلایل مختلف رخ بده از جمله جنسیت و...
اما در هر صورت همسرتون مقصر رفتار خانواده خودش نیست و به این دلیل رابطه خودتون رو با ایشون خراب نکنید.
با خانواده همسر تون صحبت کنید و ازشون کمک بخوایین شاید اون حس صمیمیت رو باید ایحاد کنید