سلام. ببخشید من تو دوران بارداری لثه هام ورم کردن و الانم که زایمان کردم لثه هام خوب نشدن میشه بگید باید چکار کنم؟؟

و اینکه الان ۴ سال که من دهنم مرتب آفت میزنه و این چند وقت بیشترم شده یعنی دو هفته دهن من آفت میزنه بعد دو سه روز خوبم دوباره آفت میزنه لطفا بگید باید چکار کنم؟ با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و دندانپزشک

سلام عزیزم
برای تشخیص علت آفت های مکرر نیاز به انجام آزمایش خون هست. وقتی فواصل آفت ها اینقدر کوتاه هست معمولا یک مشکل زمینه ای وجود دارد که نیاز به درمان دارد.
لثه های متورم هم نیاز به درمان دارند که در حال حاضر که زایمان انجام شده ، زمان مناسبی برای انجام این درمان هست. در اولین فرصت با مراجعه به دندانپزشک اقدام به  درمان کنید.