شک به همسر که موادی مصرف میکند

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 102 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. ھمسرم خیلی تندخو و دمدمی مزاج ھستن قلبا خیلی مھربونه اما زود از کورہ درمیرہ

جدیدا لاغر و رنگ پریدہ شدہ خواھرشوھرام مدام میگن حواست باشه بھش یکیشون که میگه شک نکن یه چیزی مصرف میکنه میگه من ھمسرم قبلا درگیر بودہ و اخلاق ھمچین آدمایی رو میشناسم ھمسرم ۱۴روز سرکارہ ۱۴روز خونه وقتایی که خونست بدون من جایی نمیرہ خیلی کم پیش میاد از یه طرف نمیتونم خودمو راضی کنم که چیزی مصرف میکنه چون ھمه جا با منه از یه طرف اخلاقش و لاغریش وحرفھای خواھرش شک تو دلم انداخته به ھر بھونه ای ھم میخوام آزمایش بدہ امتناع میکنه موندم چیکار کنم کمکم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانہ دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و اعتیاد

سلام به شما بانوي محترمه وعذر تقصير بابت تاخير در پاسخدهي بصورت كلي ميتونم بگم لاغري ورنگ پريدگي شايد يكي از نشانه هاي اعتياد باشد البته نه لزوما بنابراين ممكنه همسرتون به اختلالات روحي ورواني دچار شده باشند مانند اضطراب وافسردگي وَيَا شايد هم دچار اختلالات فيزيولوژيكي وجسمي شده باشند كه اين علامت را شاهد هستيد ولي در هرصورت هرچي هست با هر علتي نيازمند مشاوره وبررسي بيشتر دارد پس بنابراين با متخصص ومشاور خانواده حضوري صحبت كنيد وتمام ابعاد مشكلتون را بازگو كنيد .متشكرم از شما

تجربه شما

ممنونم از پاسخگوییتون به خاطر تنگی نفس به متخصص مراجعه کردم متاسفانه گفتن به دلیل استرسه