ازدواج با اختلاف سنی 17 سال درسته؟

با سلام. من 20 سالمه و اخیرا پسر خالم که 37 سالشه بهم ابراز علاقه و ازم خواستگاری کرده ایشون وکیله و وضعیت مالی خوبی داره و استاد زبان هم هست و خلاصه آدم موفقی و فوق العاده هم پسر خوب و سالمیه و از همه نظر مورد تایید شخصیت هردوتامونم نسبتا برونگراست ممنون میشم نظرتون راجع به اختلاف سنیمون بگید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
در مشاوره پیش از ازدواج ما معمولا میگوییم اگر سایر موارد درست هست و ملاک ها و معیارهای دیگر به هم میخورند تفاوت سنی اهمیت خودش رو از دست میده .