سلام وقت بخیر. من پوست بسیار خشکی دارم چند وقت پیش پیشونیم دو تا دایره خشک وجود داشت که به شدت کش می اومد و پوسته ریزی داشت. با کرم اوره خوب شد ولی هنوزم پوستم خیلی خشکه. هیچ شوینده و کرم مرطوب کننده ای بهم نساخته و همیشه پوستم خشکه. بسیار آزار دهنده است. صبحها که بیدار میشم. پوستم کش میاد و بسیار خشکه با وجود اینکه شب مرطوب کننده زدم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام دوست عزیز بایستی معاینه شوید . تا بیماری خاصی نداشته باشید . ولی اگر از اول پدستتان خشک بوده خب ذاتتان خسکه . کمتر استحمام کنید . اب حمام خیلی گرم نباشد. از شوینده ملایم استفاده کنید.
بلافاصله بعد حمام بادی لوسیون بزنید.

لطفا در اینستا یا تلگرام با ما باشید.
gloriaclinic