سلام و وقت بخیر

مدتی احساس غم و اندوه دارم مدام حسرت از دست دادن موقعیت های گذشته رو بدوش می کشم

اینکه کارم رو با سابقه چند ساله از دست دادم یعنی استعفا دادم و بخاطر بچه هام خانه نشین شدم.

الان بچه کوچکم ۳ ساله ست و من همچنان نتونستم خودم و پیدا کنم.

کلی آرزوهای بزرگ در سر دارم که نه بودجه مالیم اجازه پرداختن  بهشون رو میده نه برای نگهداری از بچه ها روی کسی نمی تونم حساب باز کنم.

به نوعی خموده و در لاک خود فرو رفته ام.

گاهی خودم رو افسرده میدونم اما از آنجا که درمان دارویی برام ترسناکه میترسم به سمت درمان بروم و اینکه نمی دونم واقعا دچار این گرفتاری شدم یا خیر؟

از طرفی ۳۶ ساله ام و فکر می کنم وقتی برای پیشرفت تحصیلی ندارم. لیسانس مهندسی کامپیوتر دارم و اتفاقا معدل الف بودم در زمان تحصیل.اما خودم رو باختم و شرایط اقتصادی کنونی کشور هم منو بیشتر دچار استرس و ناامیدی کرده.

ممنونم اگر در این باره راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل شاغل نیستم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
مرور گذشته حاصلی جز حسرت و ناراحتی نداره من حتی میگم به آینده نباید اونقدر فکر کرد و نگرانش بود سعی کنید از زمان حال استفاده کنید به جای تمرکز روی نداشته هاتون روی داشته هاتون تمرکز کنید برای خودتون بنویسید چه چیزهایی دارید .و اینکه هیچ وقت برای موفقیت دیر نیست و امکان پذیر میشه