سلام من مشکلم با شوهرمه .چیکار کنم که نسبت بهش بی تفاوت بشم شاید بنظرتون بچگانه باشه ولی واقعا سختمه با اینکه پنج سال از زندگیمون میگذره هنوز نتونستم ترک کنم رفتارمو. مثلا خیلی نسبت بهش حساسم چیزی یا رفتاری ازش میبینم بخصوص در رابطه با جنس مخالف واقعا حالم گرفته میشه و آخر هم دعوا میشه خودم خیلی خستم ولی نمیتونم بی تفاوت باشم بنظرتون ایراد کار منم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر اين رفتارها باعث ازار خودتون شده و حق داريد كه خسته باشيد
دوست عزيز با خودت خلوت كنيد و فكر كنيد ريشه اين رفتار كجاست چه چيزي در شما فعال ميشود وقتي همسرتان با يك خانم صحبت ميكنند و چه چيز هايي از ذهنتان ميگذرد ان موقع چه احساسي داريد
بررسي كنيد مشابه اين احساس و رفتار را ديگر كجاي زندگي تان تجربه كرده ايد .
لازمه كه حتما از مشاوره فردي حضوري كمك بگيريد .