فرق گذاشتن پدرشوهر بین نوه ها

سلام و عرض ادب

نزدیک 10سال هست که ازدواج کردیم، اوایل زندگیمون برخورد و رابطه پدرشوهرم خیلی خوب بود، اما بعد از تولد فرزندانمون خیلی تغییر کردم، از همون ابتدا فرزندانم رو با فرزندان خواهرشوهرم مقایسه میکردن و الان هم که بچه هامون بزرگتر شدن هنوز هم نسبت به فرزندان من خیلی برخورد سردی دارن، اصلا به بچه های من بها نمیدن خیلی وقتا ازشون ایراد میگیرن، حتی امشب ادای پسرم رو درآوردن، من خیلی ناراحتم و دیگه میلی به رفتن به خانه پدرشوهرم ندارم، اما همسرم همش با این حرف که اخلاق پدرم همینه، دائما میخواد منو آروم کنه. بچه هام دارن بزرگ میشن و دوست ندارم سرخورده بار بیان، چه کنم؟ لطفا راهنماییم کنید

ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

 سلام دوست عزیز
عزیز من بعضی چیزهارو نمیشه عوض کرد متاسفانه بعضی از خانواده ها که بزرگترهای فامیل هستند پدربزرگ ها، مادر بزرگ ها،عمه ها،خاله ها،عموها به جای اینکه یک رفتار منصفانه و درستی رو با بچه ها که در هیچ‌ مسئله ای موثر نیستند و هر کدومشون در عین سادگی و لطافت روح خودشون زندگی خودشون رو دارن میکنند و هر کدوم از اینها در عین حال دارن با شیطنت های دوران کودکی خودشون سعی میکنند آینده ی خوبی رو بسازن متاسفانه بزرگترها برداشتهای نامناسبی از بعضی از رفتارها دارند و نسبت به همدیگر نسبت به نوه ها دیگر وبچه های دیگر تفاوت میگذارند با یکی مهربانتر هستند بهتر صداش میکنند با یکی دیگه مهربان نیستند و بد صداش میکنند یکی رو تو ذوقش میزنند یکی رو اذیت میکنن یکی رو بر علیه دیگری میشورونند،مقایسه میکنند،تبعیض میزارن،خوب هر کدوم از اینها از نظر اصول تربیتی مناسب نیست و سمه اما چه میشه کرد با اینها،اینها بزرگترهای هستند که نمیتونند شما اونهارو تغییرشون بدید و تنفر شما هم از اونها درست نیست روابط خانوادگی وقتی اینطوری هست بایستی با اصول و با مدیریت باشه هم‌ همسر محترم شما هم شما سعی کنید که روابط رو‌محدود با فاصله و با احترام بگذارید و اگر در جایی میبیند فرزند شما مورد تبعیض قرار میگیره و مقایسه میشه و‌مورد تحقیر قرار میگیره لازم هست که به عنوان یک بزرگتر حرف خودتون و بزنید و به هیچ عنوان ناراحت نشید که مثلا پدر شوهر یا مادر شوهر،حرفتون رو محترمانه بزنید ضمن اینکه به اونها احترام میزارید حرفتون رو بزنید من همیشه گفتم وقتی اختلافی در زندگیها پیش میاد و اختلاف در نحوه ی نگرش به بچه ها،روابط خیلی صمیمانه نباید باشه هر چقدر کمتر باشید در این جمع ها،و هر وقدر سعی کنید در بین خانواده های خودتون باشید و در امر تربیت و شکل دادن استعدادهای بچه ها بیشتر با همدیگر تلاش بکنید ارزشمندتر هست،ببینید فردا اگر فرزند شما به جایی برسه و یک علم و تخصصی رو داشته باشه همه ی اون کسانیکه الان به گونه دیگری با او صحبت میکنند و قضاوت میکنند همه افتخار میکنند و‌ همشون میگن بچه خواهر منه یا بچه برادر منه اونجا اون افتخار رو دارن و پوزشم‌ میدن و اگر خدای نکرده برای شما بیفته و بچه شما در مسائل درسی و اخلاقی دچار ضعف بشه همشون برمیگردن میگن چه بچه ای تربیت کردی و خودشون رو میکشن کنار،بنابراین به جای اینکه انرژیتون بزارید برای اینکه یک سری‌ نگرشهارو تغییر بدید که تغییر هم‌ نمیکنندو شما نمیتونید با اونها در بیفتید به خاطر همینه این رابطه رو با فاصله با احترام و اون انرژی رو روفرزندتون
 بچسپید به زندگیتون اون انرژی مثبت رو در زندگی خودتون بزارید نشینید در مورد دیگران که کی چگونه حرف زد و قضاوت کرد یا برخورد کرد که فرزند  شما هم اینها رو بشنوه  و در ذهنیت اون هم  ذهن منفی ایجاد بشه ونسبت به اونها در همین کوچکی منفی درموردشون فکر کنه  این انرژی مثبت رو بزارید رو فرزندتون   کلاسهای مختلف ببر شنا ببر،ورزش ًبکنه،درسهاش خوب باشه از نظر تربیتی خوب باشه به  مرور زمان نشان خواهد داد چه کسی موفق بوده و این موفقیت رو به مرور زمان خواهند دید بزارید در عمل و رفتاری که خواهند دید در اون نقاط مثبت و مهارتهای که فرزند شما در عمل خواهد داشت وکسب کرد اونها بتونن و ببینند و بهش توجه کنند،حسادت هم‌ نکنید زندگی خودتون رو بکنید انقدر به این و اون نگاه کردن و حرص خوردن وناراحتی داشتن جز از اینکه آسیبی به روح و‌جسم شما بزنه و وقت شمارو بیخود بگیره از اون مسیر اصلی تربیتی که برای  فرزند شما هست و شمارو دور بکنه چیز دیگری برای شما نداره،عزیز دل من زندگی مال توست مال شوهرت مال فرزندت ،بقیه همه  در حاشیه هستند،به همان اندازه هم بهشون اهمیت بده واحترام بگذارو محبت بکن ولی در حاشیه ن و در حاشیه هم نگهشون دار اصل زندگیت رو حفظ کن
موفق باشید…