ترک سیگار و نوشیدنی غیرمجاز همسر

سلام. همسرم روزی یک بسته سیگار میکشه و هر شب نوشیدنی استفاده میکنه ولی روی اخلاقش هیچ تاثیری نمیزاره خیلی مهربونه ولی چون به بدنش ضربه میزنه دوست ندارم استفاده کنه ، خیلی لاغره و مشکل معده داره

هرچی میگم بزار کنار استفاده نکن میگه کم میکنم ولی دوسال از ازدواجمون گذشته هیچ تغییری نکرده و کم نکرده

چیکار کنم چه رفتاری باید داشته باشم که بزاره کنار

میترسم خیلی بهش بگم بدتر کنه

قبلا پنهانی بود بعد که فهمیدم تو پارکینگ میخورد و جلو خودم

الان شیش ماهی هست تو خونه میخوره و سیگار میکشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام به شما دوست عزيز

همسرتون وابسته به الكل و سيگار هست.و اينكه شما با مصرف ايشون در خانه مقاومت نكرديد باعث شده همسرتون به كارش ادامه بده و مصرف رو بيشتر هم كنن.
تا زماني كه شما اين پذيرش رو داشته باشيد و سرويس دهي به ايشون رو ادامه بديد و نياز هاش رو براورده كنيد علي رغم ابراز نگراني هايي كه داريد ايشون به ترك فكر نخواهند كرد.
باتوجه به اسيب هاي جسمي كه به خودشون وارد كردند و اينكه ترك به يك باره ي الكل ميتواند خطر ساز باشد بهتره براي ترك و سم زدايي با پزشك مشورت كنيد و حتما در كلينيك ترك يا بيمارستان بستري شوند تا خطري ايشون رو تهديد نكنه و البته ترك راحتري داشته باشن.

شما براي اينكه ايجاد انگيزه كنيد بهتره شرايط خانه رو براي مصرف ايشون كمي سخت كنيد. بااعتراض ها و براورده نكردن نيازهاي ايشون، حتي سرويس ندادن، و بي اهميتي به خواسته هاشون
و يااينكه محيط خانه رو طوري بسازيد كه ايشون نتونن يا به يختي بتونن مصرف كنن
و اگر ايشون معترض شدن در اون لحظه ازش بخواييد كه ازين رفتارشون دست بكشن و شما نميتونيد اين رفتارش رو بپذيريد و براي تغيير كمكشون ميكنيد.
همسرتون حتما بعد از سم زدايي بايد تحت نظر روانشناس به روان درماني بپردازن تا دوباره دچار بازگشت مصرف نشوند.