سلام وقت به خیر . پدرم سرهنگ نیرو دریایی سپاه هستن و ازدواج مجدد کردن و همه میدونن که چندین میلیون چنین فردی ماهانه درآمد داره اما فیش حقوقی که ارائه داده 3 میلیون هست و دو تا ماشین و یه موتور داره اما نه من و نه مامانم برای مهریش که 8 ماه یک سکه شد نمیتونیم ثابت کنیم چقدر پولداره و الانم که درخواست افزایش نفقه بعد از ۶ سال برای اولین بار دادم،از ۲۸۰ تومان شد ۴۰۰ هزار تومان هزینه رفت و آمدم به دانشگاه فقط ۲۵۰ تومنه ماهانه بماند که شهریه و کلی خرج دیگه هست

و قاضی پرونده از بس بابام پارتی داره به نفع اون رای میده و به من میگه درس نخون خب دانشگاه آزاد برو شوهر کن  گفتم خب ازدواج کردنم خرج داره آقای قاضی گفت جهیزیه و تحصیل شامل نفقه نمیشه فقط خوراک پوشاک مسکن لطفا راهنماییم کنین من چیکار کنم؟

در ضمن حقوق پدرم از سال ۹۲ تا الان ۶ برابر شده پس نفقه من هم باید ۶ برابر بشه اما قاضی پرونده اصلا به حرفای من توجهی نکرد و چون محل کار پدرم  سیستم امنیتی و خیلی سکرتی داره نمیشه میزان حقوق رو با همه مزایا و امتیازات و اضافه کاری مشخص کرد

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
بر اساس رویه جاری دادگاه ها، نفقه شامل هزینه های تحصیل فرزند نمی شود و فقط شامل نیازهای اولیه (خوراک ، پوشاک ، مسکن ، اثاثیه ضروری و ...) می شود .شما می توانید مجدداً در سال 99 با توجه به تغییرات شاخص تورم اعلامی توسط بانک مرکزی ، اقدام به طرح دعوای تعدیل نفقه نمایید.

با احترام

موسسه حقوقی عرشی