با سلام

من کم کاری ترویید دارم ا قبل از بارداری.  از نوع پروکسیدایز هاشومی.  که همیشه باید, دارو مصرف کنم.

من تا فهمیدم باردارم هفده ابان رفتم دکتر غدد ام.  ایشون هم طبق ازمایشاتم دارو رو به روزی, یه دونه افزایش دادن.  من چون هماتوم داشتم و استراحت مطلقم. نتونستم برم پیش دکترم که شهر دیگه هستن.  الانم ایشون خارج از کشور هستن تو شهر خودمون هم دکتر متخصص غدد نیست .

  نتایج ازمایش

Tsh : 3.7

T4:11

T3 up : 33 هستش.

حالا من نمیدونم دارو رو افزایش بدم یا نه. دو تا دکتر تو شهر خودمون رفتم یکیش گفت داروتو زیاد کن.  یکیش گفت همون روزی, یه دونه بخور.  الان من دوازده هفته و  سه روزم هست. ازمایش رو هم دوازده هفته و دو روز دادم.  نمیدونم چیکار کنم.  لطفا کمکم کنید خیلی نگرانم.

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام
بهتره با مشاورین داخلی صحبت بشه
ولی با توجه به بارداری و افزایش نیاز نظر به معاینه از نزدیک و تصمیم گیری به افزایش دارو هست