عصبانیت و خودزنی کودک

 سلام. پسرم وارد ۵ سالگی میشه دو ماه دیگه خیلی بچه عصبی هست خودشو میزنه اسباب بازی هاشو میشکونه پرت میکنه به کتاب یا نقاشی اصلا اهمیت نمیده داد میزنه شدیدا وقتی با بچه ها بازی میکنه و اونا زور میگن جیغ میزنه و یکسره گریه میکنه تحویلشم نمیگیریم ولی همین جور ادامه میده .راه حلی دارین بهم بگین لطفا؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دا وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام دوست عزیز

با توجه به موضوع پرخاشگری که فرمودین پیشنهادم این هست حتما به مشاور حاذق کودک مراجعه کنید .بازی درمانی بسیار به کودک شما کمک می‌کند .مهارت دوست یابی فرزندتان باید تقویت شود . نگران نباشید مسائلی که فرمودین با دوره های مشاوره بسیار کمرنگ خواهد شد .

موفق باشید